φορτωση

ΝΟΜΙΚΑ

ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ

Ο εκάστοτε επισκέπτης χρησιμοποιεί τις παρεχόμενες πληροφορίες του ιστότοπου με δική του πρωτοβουλία, αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα και τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης των εν λόγω παρεχομένων πληροφοριών, από παραπλανητικές πληροφορίες τρίτων και αναφορές που μπορεί να προβάλλονται, διαφημίζονται ή σχετίζονται με την SARMA SECURITY

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στη SARMA SECURITY αποτελούν μία ενημέρωση προς τον επισκέπτη και γενικά προς την κοινότητα των χρηστών του Internet και δε δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως αξιόποινες πράξεις, πληροφορίες ή/και συμβουλές ούτε υποκρύπτουν σε καμία περίπτωση οποιαδήποτε προτροπή για την τέλεση ή μη συγκεκριμένων πράξεων.

Προσωπικά δεδομένα
Η sarma™ δεν διατηρεί σε αρχείο και δεν επεξεργάζεται τυχόν προσωπικά δεδομένα των πελατών της που θα έρθουν σε γνώση της, λαμβάνοντας ταυτόχρονα κάθε απαραίτητο μέτρο προκειμένου να διαφυλάξει την τήρηση του απορρήτου των πληροφοριών αυτών. Συνεπώς, τα στοιχεία αυτά ουδέποτε γνωστοποιούνται σε τρίτους. Η επεξεργασία των δεδομένων αυτών εκ μέρους της sarma™ θα λαμβάνει χώρα για λόγους επικοινωνίας, ανάλυσης, στατιστικούς ή ιστορικούς, καθώς και για λόγους βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών της. Προς τούτο δε ο πελάτης παρέχει τη συγκατάθεσή του, η οποία τεκμαίρεται ότι υφίσταται δια μόνης της χρήσης των υπηρεσιών μας.

Νομική ειδοποίηση
Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για την επικοινωνία του επισκέπτη με άλλους παροχείς υπηρεσιών που μπορεί να διαφημίζονται ή να σχετίζονται με την SARMA SECURITY και για την οποιαδήποτε τυχόν εμπορική συναλλαγή που μπορεί να προκύψει από τη μεταξύ σας σχέση. Κατόπιν τούτων ο εκάστοτε επισκέπτης χρησιμοποιεί τις παρεχόμενες πληροφορίες του site με δική του πρωτοβουλία, αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα και τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης των εν λόγω παρεχομένων πληροφοριών, από παραπλανητικές πληροφορίες τρίτων και αναφορές που μπορεί να διαφημίζονται ή σχετίζονται με την SARMA SECURITY. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου από τις ηλεκτρονικές σελίδες του παρόντος ιστότοπου με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού και συγγραφέα (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Κύπρο και Ελλάδα). Η Αξιοπιστία η Εγκυρότητα η Εμπιστοσύνη και η Ασφάλεια της sarma™ δεν μεταβιβάζεται, δεν πωλείται και δεν αμφισβητείται σε ζητήµατα προστασίας του απορρήτου για όλες τις εκδοχές τηλεπικοινωνιακής ή δικτυακής συναλλαγής ή γενικότερα ζητήµατα προστασίας προσωπικών δεδοµένων. Οι τηλεφωνικές κλήσεις, οι αποστολλές στο διαδίκτυο (email) και τα μηνύματα κειμένου (sms), εξυβριστικού, δυσφημιστικού, απειλητικού η άλλου εγκληματικού χαρακτήρα πρός την sarma™, τούς πελάτες και συνεργάτες, καταγράφονται και παραδίδονται στα πλαίσια προκαταρκτικής εξέτασης η προανάκρισης, στις αρμόδιες Διωκτικές Αρχές.

Βλάβη αποζημίωση
Ο επισκέπτης της SARMA SECURITY κατανοεί και αποδέχεται ότι διατηρεί την αποκλειστική ευθύνη να αποζημιώσει την SARMA SECURITY και τους συνεργάτες της για οποιαδήποτε νομική διαμάχη προκύψει μεταξύ αυτού και τρίτων φορέων λόγω του περιεχομένου που αυτός διαθέσει για ανάρτηση, δημοσίευση, ή άλλη μεταφορά μέσω των εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, των κειμένων και γενικά όλων των αρχείων αυτού του δικτυακού τόπου. Εξαιρείται η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή, για προσωπική και όχι δημόσια ή εμπορική χρήση και χωρίς απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής τους από την SARMA SECURITY, χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Τα λοιπά προϊόντα που αναφέρονται στις ηλεκτρονικές σελίδες του παρόντος κόμβου και φέρουν τα σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών φορέων, ενώσεων ή εκδόσεων, αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία και συνεπώς οι φορείς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη. Ο επισκέπτης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου της SARMA SECURITY. Για κάθε διαφορά που τυχόν ανακύψει αναφορικά με τη λειτουργία και τη χρήση του site, εφόσον δεν καταστεί δυνατή η συναινετική διευθέτηση αυτής, αρμόδια είναι τα Κυπριακά Δικαστήρια. Για κάθε διαφορά σχετικά με την ερμηνεία και την εφαρμογή των παρόντων όρων και προϋποθέσεων καθώς και για κάθε άλλο ζήτημα σχετικά με την χρήση του site, εφαρμοστέο είναι το Κυπριακό Δίκαιο.

ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Για την Ελλάδα: Ανατολική Μακεδονία και Θράκη - Κεντρική Μακεδονία - Δυτική Μακεδονία - Ηπείρος - Θεσσαλία - Ιόνιοι Νήσοι - Δυτική Ελλάδα - Στερεά Ελλάδα - Αττική - Πελοπόννησος - Βόρειο Αιγαίο - Νότιο Αιγαίο - Κρήτη

Για την Κύπρο: Λευκωσία - Λάρνακα - Λεμεσός

- SARMA HELLAS -